2011. május 26., csütörtök

m ,o.O, m

Rá kellett jönnöm, hogy isnmételten előtört belőlem az abszolúlt érdektelenség.
Nem tudom, néha annyira semmi kedvem semmihez, mint az utóbbi napokban. Nem is koncentrálok igazán, és csak ülök, nézek ki a fejemből... mindegy. Olyan semmien.
Egy barátnőm mindenképp el akar menni Görögbe, de nekem valahogy nincs rá affinitásom. Nem azért, mert nem lenne szép, vagy húdejó, mert tuti... de az a buszos út... nah az eltántorít. Én nem bírom a buszt, épp ezért van, hogy Mo-n belűl is inkább hatalmas kerülőkkel, de vonattal megyek mindenhova, mert inkább 5 órával több vonat, mint a busz. Annál nincs rosszabb, de komolyan.
Az a tény, hogy én nem tudok felállni, mozogni, vagy olvasni az úton... mindezt 18-20 órán keresztül.. kínszenvedés. SOHA. De most komolyan. Miért nem lehet alternatív megoldást találni? Na mindegy, így nincs Görögország. Van helyette Bécs (remélem), meg Erdély, és országon belül (itt-ott)
Szóval azért remélem nem lesz olyan szar nyaram. Ki tudja.
Megyek drága barátnőmhöz <3 ha minden igaz, amit nagyon várok. Ha minden jól megy össze tudom egyeztetni, hogy egy kicsit összecsődítsem a bandát, persze ez, sok mindenen múlik. Majd meglátjuk, de vannak terveim. :) Topi is benne van egy közös taliban, sőt, örült az ötletnek. <3
Remélem jó lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése