2011. szeptember 27., kedd

A szokásos

Tiszteletem olvasók.

Mi van ma? Jah igen, a gonosz kedd. Ez azt jelenti, hogy a csúnya hétfő oda…
Azért jöttem, mert nem meséltem rég. Nincs sok, de azért van mit.
Most hétvégén lesz második hete, hogy Luci elment festésre. Hiányzik a nagyfiú. 17-én volt a tali, ami igazán jól sikerült. Egybeszervezett boldogszülinapot buli. Ott volt majdnem mindenki, akivel jóba vagyok, kedvelek. Igaz volt, aki hiányzott, de ez mindig így van.
Beköltöztünk a Mom parkba, és ott a játszótérnél elvoltunk. Leültünk, beszéltünk. Shiroiék késtek, de nem sokat. Hozta Andrejt aminek nagyon örültem. Mondtam is neki, hogy belelát a fejembe, mert Őt szerettem volna látni. Gyönyörű az a fiú. Hozta a kis sárkánykát is, akit agyon nyúztam. Jól elvolt, hamar elrőült a nap. Aztán elindultunk haza, dumáztunk Kibómmal jó sokáig beséltünk. Na jó, egy hosszú naphoz képes sokáig, aztán másnap lemostuk a kölyköket, és segítettem festést pucolni. Luciról is lekerült a festés, ami azért fél siker. :) Várom már nagyon haza.
Ma róla álmodtam. Conon voltunk, és hozták, és kimentünk az Expo bejáratához, mert ugye Shiroiék nem jönnek be. Agyon ölelgettem őket és Lu… alig ismertem meg. Olyan meseszép volt. <3

Most péntek-szombat szenvedtem. Volt nekem minden bajom. Fejfájás, székrekedés brr.. Vasárnap délelőtt elmentem vásárolni anyának, délután meg úgy döntöttem elhívom Jutkám Gyulára. Benne volt, így elmentünk, és beszélgettünk, sétáltunk, kihasználtuk a jó időt. Jóó volt.

Várom a Cont. Sok szempontból. Nagyon izgulok. És hatalmas öröm, hogy Sarah is ott lesz. Úgy szerettem volna, ha megismeri azokat az embereket, akiket én, ha tudják az enyémeim, hogy Ő az, akiről szoktam mesélni.
Izgulok az eladás miatt, de reménykedem is. Majd látjuk.
Lesz nekem egy Sarah & Kami egy Fruzsi, és Aya, Nami, Kibo, Topi meg még sokan.
VÁROM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése