2011. augusztus 8., hétfő

Összefoglaló a hétvégéről


Tiszteletteljes köszöntésem minden olvasómnak. Sziasztok.
Jöttem mesélni, mert most kivételesen van mit.
Rövid leszek, tömör, és lényegre törő:

Augusztus 4. csütörtök

Reggel keltem, húdekorán, vonatra pattantam, irány Pest. Mi is lehetne szebb, mikor az ember lánya megérkezik, és nem akaródzik neki lemászni a vonatról, mert szakad az eső. :S
Fruzsim jött elém, és ő, mint felkészült vendégváró, kocsival jött, és persze sofőrrel. Én meg el lettem kényeztetve. :D
Mikor elmentünk a Syma környékén, már igencsak tetemes nép ácsingózott a híd alatt, kb. két napja már ott sátraztak. :D Vicces látványt nyújtottak.

Asszem 4 körül értünk oda, mindegy is. Besoroltunk sor középre, mert kedves barátok már sort álltak, és szorítottak helyet. Vártunk a nagy napra, mit még a mai napig sem hiszünk el. Mintha álomországból generált szép álmaink elevenedtek volna meg. Gackt letolta a képét a mi kis Magyarországunkra. Hozta magával a bandáját, és a YFC koncertturné keretein belül olyan bulit csináltak, hogy majdnem elhaláloztunk.
Igeen, gyilkos volt, minden tekintetben. Ő pedig gyönyörű… még így pelyhes kiskacsaként is. Mert igen, azt hiszem arra hasonlított leginkább a külseje. De legalább a távhajnövesztés valamilyen szinten működött. Itt köszönném meg ezt Zsuzsinak.
A várakozás hosszú volt, a koncert, szinte egy pillanat alatt siklott tova. Csodás élmény volt… azt hiszem mást, nem tudok mondani, nem lehet szavakkal leírni.

DE EGY BIZTOS! VISSZAJÖNNEK! HISZ MEGÍGÉRTE!


Augusztus 5. péntek

Minekután nagy nehézkesen sikerült kikászálódni az ágyból hajnali délben, magunkhoz vettünk némi nemű táplálékot, majd Zsófi barátnémmal lebeszéltem egy állatkertet. Hála neki, volt fogadó bizottságunk, és úti kalauzunk is. Nagyszerű kis nap volt. Láttunk sok szép állatot, és igeen. Mesés időnk volt.
Elmondhatom, hogy hosszú évek óta nagy vágyam volt ez, hiszen utoljára 6 évesen voltam állatkertben, azt hiszem. Jól esett, elmondhatatlanul jól.
Hazaértünk, majd, hogy ne múljon a nap Gackt nélkül, belenéztünk a koncerten vásárolt DVD-be.


Augusztus 6. szombat

Az előző naphoz képes igen korán sikerült kelni, 10 órakor, asszem. :D Ettünk, majd a program a Vajdahunyad vára és környéke lett. Ez is gyerekkorom szép emléke…szóval a két napon kb. időutaztam. Az idő megint kedvezett nekünk, így piknikeltünk, heverésztünk, beszélgettünk. Jó volt.

Augusztus 7. vasárnap.

Kelés, aztán kutyaséta, pakolás és irány haza.


Köszönöm szépen ezt a szép hosszú hétvégét. Jól éreztem magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése